Begin 2014 kregen we fantastisch nieuws!! De stichting Carpe Diem wilde onze kinderen op Kleine Maatjes een dagje uit aan bieden. Onze stichting Vrienden van Kleine Maatjes heeft daarop een plan gemaakt van de mogelijkheden en deze uitgewerkt.

Half mei in hetzelfde jaar vond dit geweldige uitje plaats en zijn we met een grote bus van Oad naar het Speelkasteel in Hoofddorp gegaan. De kinderen hebben allemaal op en top genoten. Er is door de grotere kinderen wat afgeklommen en geklauterd. Voor ieder kind was er een uitdaging te vinden qua spel. De kleinere kinderen genoten erg van het afgezette stuk en zeker ook van alle kleurige ballen. Ieder kind heeft binnen zijn eigen mogelijkheden genoten en veel kinderen hebben zelfs hun grenzen verlegd in wat ze aandurfden, geweldig om te zien!

De vriendelijkheid van iedereen van het Speelkasteel en de geweldig aardige buschauffeur hebben ook erg bijgedragen aan een fantastische ochtend. We willen beide dan ook heel hartelijk danken voor hun bijdrage. Tijdens deze middag zijn er prachtige foto’s gemaakt door Berbera vd Hoek, waarvan elke ouder een exemplaar heeft ontvangen als aandenken. Een dag om niet snel te vergeten.