SAMEN SOLIDE


Bij Kleine Maatjes zijn we niet alleen maatjes van de kinderen, maar ook van elkaar. Samen zorgen we voor de juiste omstandigheden en de beste kwaliteit van onze zorg. We investeren veel in de deskundigheidsbevordering en professionele ontwikkeling van ons team. Alle medewerkers, inclusief de stagiaires zijn in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag. We werken ontwikkelingsgericht en oplossingsgericht samen met ouders, professionals en alle verschillende partners. Zo vormen we een solide team voor de kinderen. Openheid naar alle “maatjes” is van groot belang. Mede daarom stellen we graag ons team aan  u voor.

ONS TEAM


Foto van Mariska

Mariska Maat

Verpleegkundig directeur
Heel gewoon en toch bijzonder, daar staan we bij Kleine Maatjes voor.
Foto van Karlijn

Karlijn Biemans

Locatiemanager/Kinderverpleegkundige
Foto van Elisa

Elisa Rabbers

Pedagogisch medewerker
Grote avonturen beginnen klein!
Foto van Liesbeth

Liesbeth Boll

Kinderverpleegkundige
Ieder kind bezit de kracht om te groeien en bloeien. Soms met een extra steuntje of zorg daarbij nodig en dát maakt nou net het verschil waaraan ik graag bijdraag.
Foto van Agnes

Agnes Mejeur

Kinderverpleegkundige
Als kinderverpleegkundige sta ik naast ouders om ze te ondersteunen en geef ik de kinderen de aandacht en liefde zodat ze kunnen spelen, groeien en vooral kind zijn.
Foto van Carmen

Carmen Veldhuyzen

Verpleegkundige
''Alles wat je aandacht geeft groeit.'' Ik als verpleegkundige wil ieder kind de juiste zorg, aandacht en begeleiding geven. Zodat zij ieder op hun eigen manier kunnen groeien.
Foto van Marit

Marit van Zweeden

Kinderverpleegkundige
Kleine maatjes is voor mij een fijne plek waar ik de kindjes en ouders de zorg kan bieden die beide nodig hebben.
Foto van Rosalie

Rosalie Patist

Kinderverpleegkundige
Ik heb de leukste baan van de wereld.
Foto van Anne

Anne Hofer

Pedagogisch medewerker
Ieder kind is uniek en ieder kind heeft zijn eigen unieke interesses en mogelijkheden. Spelenderwijs ga ik met het kind op zoek naar deze interesses en mogelijkheden.
Foto van Marian

Marian Botman

Kinderverpleegkundige
Alles wat je aandacht geeft, groeit!
Foto van Marieke

Marieke Monen

Pedagogisch medewerker
Kinderen een leuke dag bezorgen waarbij ik ze spelenderwijs iets kan leren, daar ga ik voor!
Foto van Lieke

Lieke Druijts

Verpleegkundige
Mijn passie is om de kinderen die extra zorg nodig hebben een fijne tijd te bieden, waar ze op een veilige plek onbezorgd zijn en veel plezier hebben.

KLEINE MAATJES

Wij hopen dat de website u goed inzicht heeft gegeven in de filosofie en werkwijze van Kleine Maatjes. Wilt u meer weten over Kleine Maatjes of heeft u vragen? U kunt altijd bij ons terecht. Op locatie vindt u de ‘Informatiemap Ouders’. Tevens verstrekken wij tweemaandelijks een digitale nieuwsbrief.