SAMEN SOLIDE


Bij Kleine Maatjes zijn we niet alleen maatjes van de kinderen, maar ook van elkaar. Samen zorgen we voor de juiste omstandigheden en de beste kwaliteit van onze zorg. We investeren veel in de deskundigheidsbevordering en professionele ontwikkeling van ons team. Alle medewerkers, inclusief de stagiaires zijn in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag. We werken ontwikkelingsgericht en oplossingsgericht samen met ouders, professionals en alle verschillende partners. Zo vormen we een solide team voor de kinderen. Openheid naar alle “maatjes” is van groot belang. Mede daarom stellen we graag ons team aan  u voor.

ONS TEAM


Foto van Mariska

Mariska Maat

Verpleegkundig directeur
BIG registratie 79045014230
Heel gewoon en toch bijzonder, daar staan we bij Kleine Maatjes voor.
Mariska Vermeij

Mariska Vermeij

Locatiemanager / pedagogisch medewerker
SKJ registratie 100027118
Denken in mogelijkheden en samen met het netwerk kijken naar wat we wel kunnen betekenen voor het kind en het gezin.
Zorgen voor de kinderen en elkaar. Dat is wat ik belangrijk vind in mijn werk bij Kleine Maatjes.
Foto van Karlijn

Karlijn Biemans

Indicerend kinderverpleegkundige
BIG registratie 59910937330
Op Kleine Maatjes hebben we ruimte voor zorg en zorg voor ruimte.
Foto van Liesbeth

Liesbeth Boll

Kinderverpleegkundige
BIG registratie 19043413230
Ieder kind bezit de kracht om te groeien en bloeien. Soms met een extra steuntje of zorg daarbij nodig en dát maakt nou net het verschil waaraan ik graag bijdraag.

Roos Scholte

(Indicerend) kinderverpleegkundige
BIG registratie 99922391230
Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen behoeft qua ontwikkeling en zorg. Ik ben trots dat ik daar een bijdrage aan kan leveren. Zeker als een kind aan het eind van de dag met een lach naar huis gaat.

Roxanne Kerssens

(Indicerend) kinderverpleegkundige
BIG registratie 89925889830
Ieder kind verdient de beste zorg en ik ben er trots op dat ik daaraan mag bijdragen!
Foto van Carmen

Carmen Veldhuyzen

Verpleegkundige
BIG registratie 69926001830
''Alles wat je aandacht geeft groeit.'' Ik als verpleegkundige wil ieder kind de juiste zorg, aandacht en begeleiding geven. Zodat zij ieder op hun eigen manier kunnen groeien.
Foto van Rosalie

Rosalie Patist

Kinderverpleegkundige
BIG registratie 19055704430
Ik heb de leukste baan van de wereld.
Foto van Alicia

Alicia Jansen

Pedagogisch medewerker
Vertrouwen, veiligheid en een warme liefdevolle omgeving bieden, dat vind ik belangrijk. Ik kijk naar wat een kind wél kan, in plaats van wat het niet kan en zie het als een mooie missie om op deze manier aan de ontwikkeling bij te kunnen dragen.
Foto van Linda

Linda Hage - van Hoogstraten

Pedagogisch medewerker
Kijken naar de mogelijkheden van een kind en van daaruit de ontwikkeling stimuleren. Dat is waar ik veel voldoening uit haal.
Danee Schouten

Danee Schouten

Verpleegkundige
BIG registratie 79931991730
Kunnen investeren in de kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben, dat is iets waar ik graag een verschil in maak. Ik ben er trots op dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.
Isa Tiemeijer

Isa Tiemeijer

Pedagogisch medewerker
SKJ registratie 160005790
Een kind écht zien en begrijpen, ook zonder woorden. Veiligheid, aandacht en liefde voor ieder kind, zodat het zich kan ontwikkelen en de wereld om zich heen kan ontdekken. Dat vind ik belangrijk als pedagogisch medewerker.
Anita Rurenga

Anita Rurenga

Pedagogisch medewerker
Ieder kind is bijzonder en het meest waardevolle bezit van ouders. In de zorg en ondersteuning die ik mag geven aan zowel de kinderen en hun ouders neem ik dit mee. Een lach per dag is waar ik het voor doe!
Rozelynn de Nijs

Rozelynn de Nijs

Verpleegkundige
BIG registratie 29931876430
De juiste zorg leveren aan kinderen op zowel motorisch als sociaal gebied is voor mij heel waardevol. Ik ben trots op mijn vak en het feit dat ik hieraan mag bijdragen.

KLEINE MAATJES

Wij hopen dat de website u goed inzicht heeft gegeven in de filosofie en werkwijze van Kleine Maatjes. Wilt u meer weten over Kleine Maatjes of heeft u vragen? U kunt altijd bij ons terecht. Op locatie vindt u de ‘Informatiemap Ouders’. Tevens verstrekken wij tweemaandelijks een digitale nieuwsbrief.