Nieuwe website

U ziet het, Kleine Maatjes heeft een nieuwe website. Een platform dat beter past bij wie we zijn en wat we willen uitstralen. We zijn er ontzettend blij mee, maar beseffen ons ook dat een website nooit helemaal af is. We blijven vernieuwen en informeren en hopen zo nog eenvoudiger de verbinding te blijven vinden met de ouders en alle partners in het netwerk.

De oude webiste heeft ons goed gediend en we hebben er altijd veel leuke reacties op gekregen. We hebben dan ook ons uiterste best gedaan de onderdelen die u belangrijk vindt te bewaren. Maar we hebben ook de kritiek meegenomen en voornamelijk de informatievoorziening eenvoudiger en logischer gemaakt. U vindt alle info nu snel en begrijpelijk op de logische plek.

Mocht u zaken missen of anders willen zien, neemt u dan gerust contact met ons op of deel het in een van de persoonlijke gesprekken. Wij bekijken dan of en hoe we aan de wens kunnen voldoen.